NL doet in "de til"

Op zaterdag 10 maart waren enkele vrijwilligers in het kader van NL doet actief aan het werk in "de Till". Jong en oud waren aan het klussen. Tijdens de koffie werd lekker gesnoept van eigen gemaakte appeltaart en - cake. Gelukkig kon aan het einde van de ochtend enkele klussen zoals het vervangen van zachte glijders onder de poten van de nieuwe stoelen, het schilderen van de toiletten, of het schoonmaken van vele lades van drankkoelkasten, het verwijderen van zwerfvuil in de tuin en het inventariseren van het servies. Als dank ontvingen de vrijwilligers uit handen van Johan Boersen en kleine attentie. Zie hier onder een impressie van het harde werken!

Kindercarnaval in "de Til"

Zaterdag 10 februari vond weer het jaarlijkse kindercarnaval plaats in "de Til". Alle kinderen waren mooi verkleed. Er werd volop gedanst, gehost en gesprongen op vrolijke muziek.Het feest werd extra compleet toen plots de raad van 11 binnen kwam gestapt. In grote getale haakten jong en oud in op de lange hossende rij. Om 17.00 uur werd het grote feest afgerond. Moe maar heel voldaan gingen de jonge feestende kinderen weer naar huis, nadat zij een kleine verrassing van de raad van 11 in ontvangst hadden genomen. 

Brugparty stopt!

Na rijp beraad heeft "de Til" met pijn in het hart besloten om per januari 2018 te stoppen met de brugparty. Vele vrijwilligers hebben jarenlang één keer per maand op vrijdagavond (geheel belangeloos) klaar gestaan om de jeugd tussen de 12 en 15 jaar te laten genieten van muziek, dans en gezelligheid.Het bestuur bedankt al deze vrijwilligers voor hun inzet die deze activiteit mogelijk hadden gemaakt.  Het bestuur van "de Til'"​

Goud van oud 2017!

De Til in Leusden organiseert op 25 November 2017 weer een Goud van Oud, muziek uit de jaren 70's-80's en 90's Disco. Goud van Oud is inmiddels een waar fenomeen geworden in Leusden. Dankzij een groot aantal (oud)vrijwilligers is het wederom weer gelukt om een 70’s- 80’s en 90’s Disco feest te organiseren. Tijdens een spetterende show nemen wij de gasten mee op een muzikale reis door de jaren ’70, ’80 en ’90. Zet deze dag al vast in je agenda om dit feest niet te missen! Dit feest der herkenning zijn de platen waarop iedereen dansten afgestoft, opgepoetst en gedigitaliseerd zodat er deze avond weer eindeloos gedanst of beluisterd kan worden op de allerbeste hits uit die tijd! Gegarandeerd feest! Het gevoel van toen kun je weer opnieuw beleven net als vroeger tijdens onze uitgaanstijd. Deze avond staat ook voor relaxed uitgaan, feesten, sjansen, flirten en herinneringen ophalen. Het wordt weer absoluut een feest der herkenning!Gegarandeerd feest met deze hits uit de tijd van Avro's Top-Pop, Ferry Maat’s Soul Show, Veronica’s Countdown, Top 40, TMF en Top 2000. Onze Dj‘s draaien alle grote hits en Golden Oldies met Rock, Disco, Reggae, Hollands, neder pop, motown, Philadelphia sound en Soul hits en krakers van o.a. Tavares, Tina turner, UB 40, The Rolling Stones, Aretha Franklin, The Trampps, Michael Jackson, Robin S, Dr Alban, Jennifer Lopez, Katrina and the Waves, Wham, Kool & the Gang, Doe Maar, Madness, Stevie Wonder, Golden Earing, Bonny m, Bob Marley, Abba, Grease, Beegees, Meatloaf, Blondie, Mud, Queen, UB 40 en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Er is vanzelfsprekend ruimte voor verzoekjes die dan gedraaid worden door de DJ’s. Er is een uitstekende grote dansvloer, airconditioning, goed geluid, super gezellige ambiance, betaalbare barprijzen, en een gezellige warme sfeer voor alle type dansers en mensen die alleen maar willen luisteren. Deel deze swingende party met vrienden en breng ze mee, want ook zij zullen genieten van een heerlijk swingend dansfeest. Wat? De zeventiende editie van Goud van Oud vindt plaatst op zaterdag 25 November 2017Waar? De Til, Hamersveldseweg 30 LeusdenVoor wie? Vanaf 18 jaar en ouder.Hoe laat? Onze medewerkers verwelkomen u graag vanaf 21.00 uur en sluiten het feest om 01.30. De entree bedraagt 5 euro inclusief 1 consumptiemunt. ​

Koningsdag bij de til!

Het is bijna zover! Koningsdag 2017! Ook dit jaar hebben we weer veel activiteiten gepland om en rond de Til. Van een live band tot de traditionele kleedjesmarkt!Bekijk hier onder het gehele programma!   

...
...

Hamersveldseweg 30, 3833 GR LEUSDEN | 033 4941826 | info@detil.nl

Hamersveldseweg 30, 3833 GR LEUSDEN

033 4941826 | info@detil.nl

Bel 033 4941826

Mail info@detil.nl