Koningsdag 2022!

We zijn terug! En hoe!

We hebben een geweldige dag voor u gepland staan. ‘S ochtends zorgen wij ervoor dat de koffie klaarstaat en iets lekkers. Zodat u kunt genieten en bijpraten op ons plein.

En rond 10:30 uur hebben we de Aubade.

‘S middag kunt u vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur bij ons terecht voor muziek met de geweldige band Blueswheel.

Bleuswheel heeft al vaker bij ons op het podium gestaan. De setting is in de loop van de tijd veranderd maar het bekende gezicht achter de drum is er gebleven. De vijfkoppige ervaren Rhythm and bluesformatie, komende uit Amersfoort, en omgeving. Een formatie die al zeker enig bekendheid geniet in de Nederlandse Bluesscéne.

Het zijn muzikanten met een passie voor de blues, waarbij het blues-hart zeker op de juiste plaats zit. Op geheel eigen wijze spelen zij bekend en onbekende Rhythm and bluescovers van diverse grootheden uit de bluesscene’. Deze muzikanten zorgen voor een verrassende blueswheelsound met pittige shuffel en swingende blues. Met deze Blueswheelsound zorgen zij dat elk podium die zij betreden, succesvol tot aan het einde wordt afgewerkt .

De muziek nodigt uit voor een dansje, maar ook het luisterend oor verdiend de aandacht.

Om er geen lang verkoopverhaal van te maken, ga deze band gewoon bekijken want in slaap vallen zal niet gebeuren.

Dankzij de medewerking van TBK licht en geluid verhuur komt ook dit muziek plein tot stand.

Dit jaar hebben we ook een geweldige band met Koningsnacht, 26 april vanaf 19.00. Queen at Kinsgs Night! Het belooft een heerlijke avond te worden, met de geweldige nummers van Queen!  Let op; hiervoor dient u een kaartje de kopen

Klik hier voor alle info over koningsdag en waar u een kaartje kunt kopen voor koningsnacht!