Muziekplein de Til

Ook dit jaar weer gaan we ons parkeerterrein ombouwen tot een gezellig plein.

Dit kleinschalige muziekplein is zo ingericht, dat u hier onder het genot van een drankje en goede muziek uw (oude) betekenden kunt ontmoeten.

Dit jaar zal de band LEA de muzikale invulling verzorgen. Powertrio LEA bestaande uit André (basgitaar, backingvocals), Mark (drums, backingsvocals) en Mike (gitaar, zang) brengt rockcovers en voorziet deze soms van een creatief eigen sausje. Denk aan nummers van onder andere Foto Fighters, ZZ Top, Eric Clapton, Bryan Adams, Jimi Hendrix, Herman Brood, Gary Mooire, Golden Earring e.v.a.

Kortom LEA laat diverse rockclassics de revue passeren en schuwt daarbij geen gitaarsolo’s. Het motto is dat ook ‘lekker rocken’!

Dit regionale trio heeft de dampende rocknummers al meermalen in Leusden en omgeving mogen laten horen, zoals bijvoorbeeld in Fort33 en in de ‘jukebox’ op Willems Wondere Weiland. De bandleden spelen al jaren samen en zijn ooit begonnen in de pop/rock coverband Calamita Jane. In die samenstelling hebben ze ook gespeeld op destijds Koninginnedag en ook op Puddingpop. Kortom, die mannen van LEA hebben hun sporen meer dan verdiend en willen u dat graag laten horen.

LEA zal tussen 13.00 en 17.00 voor het muziekspektakel zorgen. Tussendoor zal onze DJ de pauzes opvullen.