De Klepper

De Klepper is een activiteit binnen De Til voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie en vrienden. Iedereen uit de regio is welkom.

Programma
Bezoekers kunnen in De Klepper terecht voor een maaltijd en/of voor deelname aan de activiteiten. Vaste bezoekers ontvangen het nieuwe programma met de maaltijden en activiteiten. Wil je ook het programma ontvangen? Geef dit dan door aan de organisatie van De Klepper.

Activiteiten
De Klepper organiseert veel verschillende activiteiten: inloopavonden, creatieve avonden, bingo en disco’s. Daarnaast kent De Klepper jaarlijks terugkerende thema’s zoals carnaval, Sinterklaas, kerst en een zomer barbecue. Soms wordt een kleine bijdrage van de deelnemers gevraagd voor materiaalkosten. Dit staat dan vermeld op het programma.

De Klepper dankt zijn succes grotendeels aan de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Iedere zaterdag zijn er 4 vrijwilligers aanwezig. De vrijwilligers verzorgen de maaltijden, draaien een bardienst of helpen bij de activiteiten. Zij worden iedere zaterdag ondersteund door een beroepskracht. Heb je begeleiding voor jezelf nodig, dan is het de bedoeling dat je zelf iemand meeneemt. De activiteiten beginnen om 19.30 uur.

Maaltijd
Iedere keer staat er iets anders op het menu: van Hollandse stamppot tot exotische gerechten.
Het menu staat op het programma van De Klepper. Je weet dus altijd van tevoren wat je kunt verwachten.
De maaltijd begint om 18.00 uur en kost € 7,50 per persoon.

Om deel te nemen aan de maaltijden, moet je vooraf reserveren. Er is per avond voor de maaltijd plek voor 35 personen. Meldt je op tijd aan want het kan zijn dat het al vol zit. Opgeven kan tot donderdag 12.00 uur door je aan te melden via onderstaand formulier.

Ga hieronder via de link naar het inschrijfformulier. Klik het vakje aan van de datum waarop je wil komen eten. Vul daarna je naam en e-mailadres in en druk op submit.

Klik hier voor de nieuwe agenda!

Je kan nu hieronder inschrijven voor de aankomende activiteiten!
Klik hier om je aan te melden

Goed om te weten: bij De Klepper ben je welkom! Voor een maaltijd of een activiteit of voor allebei!

Openingstijden
De Klepper is op zaterdag om de week geopend van 17.00 tot 22.00 uur.
De maaltijd begint om 18.00 uur.
De activiteiten starten om 19.30 uur.

De Klepper
Hamersveldseweg 30
3833 GR Leusden
Email: deklepper@detil.nl

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt bij de Klepper? Stuur een mailtje naar deklepper@detil.nl en je mist niets meer in de toekomst.

Volg je de klepper al op Facebook? Volg ons hier