We zijn zo blij dat we kunnen melden dat de Klepper vanaf deze maand te vinden zoals van ouds te vinden is bij de Til. De Klepper is een ontmoetingscentrum in Leusden voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie en vrienden. Iedereen uit de regio is welkom.

Programma
Bezoekers kunnen in De Klepper terecht voor een maaltijd of voor deelname aan de activiteiten. Vaste bezoekers ontvangen maandelijks het nieuwe programma met de maaltijden en activiteiten. Wil je ook het programma ontvangen? Geef dit dan door aan de organisatie van De Klepper.

Activiteiten
De Klepper organiseert veel verschillende activiteiten: inloopavonden, creatieve avonden, bingo en disco’s. Daarnaast kent De Klepper jaarlijks terugkerende thema’s zoals carnaval, Sinterklaas, kerst . Soms wordt een kleine bijdrage van de deelnemers gevraagd voor materiaalkosten.Dit staat dan vermeld op het programma.

De Klepper dankt zijn succes grotendeels aan de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Iedere zaterdag zijn er vrijwilligers aanwezig. De vrijwilligers verzorgen de maaltijden, draaien een bardienst of helpen bij de activiteiten. Zij worden iedere zaterdag ondersteund door een beroepskracht.

Heb je begeleiding voor jezelf nodig, dan is het de bedoeling dat je zelf iemand meeneemt. De activiteiten beginnen om 19.30 uur.

Wil je niets missen van de Klepper, stuur dan nu een mailtje naar deklepper@detil.nl en meld je aan voor de mailinglijst. Zo weet je zeker dat je niets mist.