Koningsdag 2020!

Muziekplein De Til is een gezellig, kleinschalig muziekplein in het oude centrum van Leusden. In de ochtend verzorgen wij koffie en een oranjelekkernij, waardoor u heerlijk kunt genieten en bijpraten op ons plein.

Om 10:30 uur wordt de Aubade gehouden.

De middag vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur is gereserveerd voor muziek.

Dit jaar treden er twee bands op namelijk Blueswheel en Prepared. Beide bands zijn al bekenden van het plein.

Blueswheel heeft al vaker bij ons op het podium gestaan. Het is een vijfkoppige, ervaren rhythm and blues formatie, die al zeker enige bekendheid geniet in de Nederlandse Bluesscéne. Het zijn muzikanten met een passie voor dit genre, waarbij het blues-hart zeker op de juiste plaats zit.

Op geheel eigen wijze spelen zij bekende en onbekende nummers van diverse grootheden. Deze muzikanten zorgen voor een verrassende blueswheel-sound met pittig, shuffel en swingende blues. Met deze sound zorgen zij, dat elk podium wat zij betreden, succesvol tot aan het einde wordt afgewerkt. Het is dansbaar, maar ook het luisterend oor verdiend de aandacht.

Vorig jaar zette de jonge band Prepared al een muzikaal spektakel neer.

Prepared is een jonge band uit regio Amersfoort, die op allerlei gelegenheden speelt.

De laatste tijd zie je deze naam overal opduiken en wij zijn daarom ook heel verheugd, dat ze dit jaar weer bij ons op het podium staan. Deze band is voor iedereen, met hun brede repertoire wordt je door verschillende jaartallen en stijlen meegenomen!

De muzikaliteit, vriendschap en liefde voor muziek spat er van af !

Dankzij de medewerking van TBK licht en geluid verhuur komt ook dit muziekplein tot stand.

Komt u ook gezellig kijken op 27 april tussen 10.00 uur tot 17.00 uur?