Over ons

een begrip in Leusden sinds 1970

activiteiten, feestjes, recepties, vergaderingen en nog veel meer! 

DE TIL

 PRIKKELDISCO

This is a mockup. Publish to view how it will appear live.

 De activiteiten binnen de Til worden verzorgd door ruim 70 enthousiaste vrijwilligers

die bij zeer uiteenlopende activiteiten aanwezig zijn. 

Het gebouw waarin de Til is gehuisvest dateert uit het jaar 1920. De toenmalige functie was de Katholieke jongensschool van het dorp Hamersveld. Pas in 1970 kreeg het gebouw de functie van een jongerencentrum. Onder aansporing van de heer Gradus van den Hengel werd het jongerenwerk in Hamersveld stevig op de kaart gezet. Met name de druk bezochte disco’s waren een enorm succes!

 

Na de magere jaren ’90 heeft de Til zowel bestuurlijk als de huisvesting een positieve wending genomen. Na een aantal verbouwingen is het gebouw behoorlijk opgewaardeerd en weten diverse doelgroepen de Til weer te vinden en te waarderen!

 

Op dit moment worden de activiteiten binnen de Til verzorgd door ruim 70 enthousiaste vrijwilligers die bij zeer uiteenlopende activiteiten aanwezig zijn. Momenteel richten de activiteiten van de Til zich voornamelijk op de inwoners van Leusden. Denk hierbij vooral aan de jeugd en ouderen binnen Leusden.

 

Een uitgebreid overzicht met een omschrijving van deze activiteiten vind je op de pagina Activiteiten.

 De activiteiten binnen de Til worden verzorgd door ruim 70 enthousiaste vrijwilligers die bij zeer uiteenlopende activiteiten aanwezig zijn. 

Hamersveldseweg 30, 3833 GR LEUSDEN | 033 4941826 | info@detil.nl

Hamersveldseweg 30, 3833 GR LEUSDEN

033 4941826 | info@detil.nl

Bel 033 4941826

Mail info@detil.nl